Carrousel naar Dommelhuis

In de zomer van 2022 is Carrousel verhuisd naar het nieuwe dorpshuis in Son en Breugel; het Dommelhuis. Dit dorpshuis herbergt  veel ‘bewoners’ zoals het theater, de bibliotheek, het centrum voor maatschappelijke deelname van de gemeente, dagopvang voor ouderen, Radio S&B, en muziek- en dansscholen. Wij zien kansen voor beschut werk, zinvolle dagbesteding en leerwerkplekken in en om het multifunctionele gebouw; echt midden in de maatschappij. Het is de ontbrekende schakel tussen werken in een beschutte omgeving en het werken bij een werkgever.

Carrousel heeft de gehele ‘zolder’-verdieping van het Dommelhuis tot de beschikking gekregen. De ruimte is maar liefst 90 m2 groot en biedt voldoende plaats voor de bureaus voor het begeleidingsteam en voor de werk- en ontmoetingstafels van de jongeren. Hier komen de jongeren samen om op te starten, samen te pauzeren en te evalueren aan het einde van de dag.

Wij zijn blij met onze nieuwe locatie, maar meer nog met alle resultaten en sluiten de verhuizing en opstart van ons project in het Dommelhuis met trots af en gaan vol vertrouwen op deze locatie de toekomst tegemoet. Wij bedanken onderstaande partners, fondsen en ondernemers heel hartelijk voor hun (financiële) bijdrage aan dit project.